Ma angajez sa...

1.Promovez mult mai intens Romania in strainatate:

-          prin sublinierea tarii de origine la toate conferintele si evenimentele unde particip ca cercetator-junior;

-          prin activitati de reprezentare a tineretului roman la seminarii si congrese din strainatate;

-          prin organizarea unor activitati cu specific cultural in cadrul comunitatii tinerilor romani din Zurich, Elvetia".

(Bianca Sarbu, Delegat de Tineret al Romaniei la ONU 2009-2010 - Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010)


2.Ma angajez sa invat sa cant la pian pana in 2015. Ma angajez sa plantez 1000 de copaci pana in 2020.
(Marius Vacarelu- Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010) .

3.Imi propun sa construiesc in mod social (alaturi de tineri, pentru tineri, pentru comunitate).Traininguri pentru liceeni la IRSCA, cursuri pentru student. Gandurile unei tinere pasoptiste pentru o tara cu potential.
(Ramona Paduraru  - Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010)

4.Voi convinge un prieten apropiat sa nu paraseasca Romania pentru totdeauna.
(Barbu Mateescu- Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010).

5.Va invitam sa participati la o initiativa comuna a unor tineri, numita “Cafeneaua Libertatii”. Este un grup informal de discutii, care sustine libertatea individuala si economica a omului.Pe termen lung, tinta este de a informa societatea civila si nautoritatea publica asupra drepturilor fundamentale ale omului si de a influenta sistemul decizional in directia protejarii lor. Cafeneaua Libertatii poate fi gasit pe Facebook si se tine in fiecare marti, incepand cu ora 20:00, de regula la Jaya Cafe, pe Strada Franceza.
(Anca Matei, Andreea Curelea, Andreea Martrinovici, Bogdan Enache, Ovidiu Neacsu, Madalina Doroftei  - Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010)

6.Imi doresc foarte mult ca prin proiectul pe care il vom realiza in luna aprilie “Bucurestiul fluiera fault”, sa responsabilizam 1000 de oameni, participanti la marsul din cadrul proiectului, sau cel putin sa aducem in atentia lor anumite probleme cu care se confrunta Bucurestiul si locuitorii acestui oras: poluare, gunoaie, discriminare, lipsa spatiilor verzi, etc.
(Oana Pascu - Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010) .

7.Sa le spun strainilor pe care ii vor intalni luna aceasta (43 la numar) numai lucruri bune despre Romania.
(Andra Iacob).

8.Imi propun sa incep o campanie de constientizare, pe site-urile pe care le conduc, a necesitatii de a avea acces la educatie, pornind de la modelul oferit de catre familie, pana la scoala si societate. Imi propun sa incep sa aloc mai mult timp propriei familii, pentru a crea acest model.
(Evelin Fabritius- Cafeneaua Pasoptista, Palatul Ghika, 15 martie 2010).

9."Voi dona carti unei fundatii care sprijina copiii orfani."
"Voi sprijini Noii pasoptisti in proiectele pe care le desfasoara."
"Voi reincepe sa fac sport si, prin exemplul meu, imi voi convinge prietenii de absoluta necesitate a sportului in viata noastra."
(Liliana Tebeica)

10.Intr-o luna pe fiecare coridor al caminului in care locuiesc se vor putea recicla produse din plastic si sticla. Referitor la schimbarile care trebuie sa vina din interior, voi incerca sa zambesc mai mult, voi incerca sa ii atentionez pe cei care „isi pierd” cate ceva prin diverse locuri, intr-un mod placut, cu inima cat mai deschisa, cu gandul ca oameni buni sunt si ei doar ca nu au avut sansa sa vada binele si frumosul.
(Tudor Gabriel). 

Scrie-ne!

Email:
Titlu:
Mesaj: