Yahoo Groups

TIMISOARA

IASI


Emisiunea Lume Buna la Radio Lynx

Motto: “Oamenii care fac ceva pentru o Romanie mai buna EXISTA!”...

Conceptul emisiunii Lume Buna este construit pornind de la nevoia de modele in Romania. Exista oameni care desfasoara in acest moment, proiecte concrete pentru o Romanie mai buna, oameni care merita sa fie luati drept modele de generatia actuala si de tinerii care vin din urma. 

De curand, a avut loc cea de-a 10-a emisiune Lume Buna, ceea ce inseamna ca pana acum au fost realizate deja 10 interviuri in cadrul emisiunii, cu romani care dovedesc, zi de zi ca SE POATE. Nu sunt neaparat oameni faimosi despre care se scrie in presa zi de zi sau care candideaza la presedintie. Sunt oameni simpli care isi vad de viata si visurile lor.

Acesti romani au dovedit ca Se Poate. Au dovedit asta atat prin credintele si principiile dupa care isi ghideaza propria viata, precum si prin programele pe care le desfasoara pentru o Romanie mai buna.

Pentru ei, nu este o tragedie ca traiesc in Romania, ci mai degraba o oportunitate. Si demonstreaza acest lucru prin viata pe care o traiesc si prin schimbarile pe care le aduc in Romania.

Articolul complet despre emisiunile si invitatii de pana acum il gasiti aici.

 


 

Scrie-ne!

Email:
Titlu:
Mesaj: